OKULUMUZDA SÖYLEŞİ

04.03.2024 79

TÜBİTAK tarafından toplumumuzda bilim iletişimini artırmak ve toplumumuz ile bilim dünyası arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek için başlatılan Bilim Söyleşileri etkinliği kapsamında Okulumuzda da 28 Şubat Perşembe günü saat 14:00 da yapıldı. Amasya üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. Yılmaz TOKTAŞ tarafından “Finansal Okuryazarlık” konulu söyleşi öğrencilerimiz tarafından ilgiye takip edildi. Emekleri için konuşmacı misafirimiz Doç.Dr. Yılmaz TOKTAŞ’a teşekkür ederiz.

04-03-202404-03-2024