KARDEŞ OKULUMUZ İLE ETKİNLİK PLANLAMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

23.12.2022 122

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tarafından yürütülen Günebakan Kardeş Okular projesi kapsamında kardeş okulumuz olarak belirlenen İlçemiz Mahmatlı İlkokulu Müdürü İbrahim GÜMÜŞ ve okul yöneticilerimi, 2022-2023 eğitim öğretim yıl içerisinde yapılacak planlamalar için okulumuzda toplantı gerçekleştirdi. Verimli geçen görüşmede Eğitim yılı içerisinde öğrencilerimiz, okulumuz ve velilerimiz için bir dizi farklı etkinlikleri içeren planlamalar konuşuldu. Her iki okulda da  Proje kapsamında çalışmalara başlandı.

23-12-202223-12-2022