OKULUMUZDA ARA TATİLDE ÇALIŞMALAR DEVAM ETTİ!

OKULUMUZDA ARA TATİLDE ÇALIŞMALAR DEVAM ETTİ!

Ara Tatilde Okulumuz İçin Çalışmalar Yaptık.

05.02.2024 76

  • Pansiyon binamızda güvenlik ve düzen için gerekli olan merdiven başına kapılar yapıldı ve öğrencilerin gündüz katlara çıkması kontrol altına alındı.
  • Okul binalarında eksik olan acil çıkış kapıları Panik Bar sistemiyle donatıldı ve güvenli çıkış imkanı sağlandı.
  • Okul A Blok pencerelerimiz İSG kapsamında yarı açılır sistem uygulanmıştı. Havalandırma sisteminin olmadığı sınıflarımızda hem Güvenliği sağlamak hem de rahat havalandırma olmasını sağlamak amacıyla her sınıfta bir penceremiz tam açılır ve korunaklı hale getirildi.
  • Okulumuz A-Blok girişindeki hem estetik açıdan hem de güvenlik açısından uygun olmayan  elektrik panosu ve kompanzasyon dolabı kaldırıldı.  B-Blok ta Güvenliği tehdit eden elektrik panosu yeni sistem pano ile değiştirildi.
  • Bahçemizde kantin girişinde kemer uygulaması yapıldı Sarmaşık çiçeklerle süslenerek öğrencilerimiz için daha güzel bir arta oluşturmayı amaçladık.

Tüm yapılan çalışmalar okulumuzun öğrencilerimiz, eğitimcilerimiz ve çalışanlarımız için daha iyi, daha güvenli ve daha huzurlu bir hale getirmek için. Yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepsi okulumuza hayırlı olsun.

 

05-02-202405-02-2024