KMPAL ÖĞRENCİLERİ AMASYA'YA KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLEDİ

22.12.2022 170

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi 9/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Sibel Çiçek eşliğinde hafta sonu Amasya'ya bir kültür gezisi düzenlediler. Ferhat ile Şirin Su Kanalıyla başladıkları geziyi Bimarhane, Arkeoloji Müzesi, Hazeranlar Konağı ve Yıldırım Bayezid Camii içerisinde bulunan Miniaturk ve ashane ile en son Atatürk'ün Amasya'ya geldiğinde çalışmalarını gerçekleştirdiği yer olan Saraydüzü Kışlası ile bitirdiler. Gezilen müzelerde çocuklara gerek çalışanlar gerekse öğretmenimiz çeşitli bilgilendirmelerde bulundular.

Amasya gezimiz öğrencilere hem milli bilinç hem de kültürel farkındalık açısından faydalı bir etkinlik olduğunu dile getiren okul müdürü Erkan ULAŞIR bu tür gezi ve etkinlikler öğrencilerimizin akademik, sosyo-kültürel ve kişisel gelişimlerine faydalı olmaktadır. Etkinlikte öğrencilerimize rehberlik eden Sibel Çiçek öğretmenimize teşekkür ediyorum, dedi.

Gezi organizasyonunda emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

22-12-202222-12-202222-12-202222-12-202222-12-202222-12-2022