KMPAL TÜYAP KİTAP FUARINDA!

06.10.2023 121

Köprülü Mehmet Pasa Anadolu Lisesi öğrencilerine Karadeniz bölgesinin en büyük kitap fuarı olan Samsun Karadeniz Kitap Fuarına katılmak için gezi düzenledi. Okul Müdürü Erkan ULAŞIR öncülüğünde 58 öğrenci ve 3 öğretmen İle düzenlenen gezide, öğrenciler birçok yayınevinin standında kitapları inceleyip ihtiyaçlarını karşıladılar.   Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü standını da gezen öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Dr. Murat Ağar ile karşılaşıp kısa bir hoş sohbetin ardından fotoğraf çektirdiler.

Fuar sonrası İlimizin önemli turistik mekanlarından biri olan Tekkeköy Arkeoloji vadisini gezen öğrenciler sonrasından Batı parkta yemek ikramının ardından, sahil yürüyüşü yapıp Vezirköprü'ye dönüş sağladılar.

Geziyi organize eden okulumuz öğretmenleri Ayhan YILDIZ, Burcu GÜNDÜZ ve Ramazan DOĞAN öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

06-10-202306-10-202306-10-202306-10-202306-10-2023