KMPAL ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINDA!

Okulumuz öğrencileri Samsun Sheraton Otelde birçok Üniversitenin katılım sağladığı Üniversite Tanıtım Fuarına katıldılar. Üniversitelerin açtıkları stantlarda Öğrencilerimiz fuarda merak ettikleri soruları üniversite temsilcilerine sorup cevaplarını aldıktan sonra YKS süreci ile ilgili alanında uzman hocalardan seminer aldılar.

16.01.2023 201

Sonrasında biyoloji öğretmenimiz Ayhan YILDIZ ve okul rehber öğretmenimiz Burcu Gündüz eşliğinde 19 Mayıs üniversitesine giden öğrencilerimiz burada Bilgisayar ve Makine Mühendisliği bölümlerinin laboratuvarlarını gezdiler. Sonrasında Fen Edebiyat fakültesini ve Eğitim fakültelerini gezdikten sonra şehir gezisiyle serbest zaman etkinliğinin ardından sorunsuz bir şekilde Vezirköprü'ye geri döndüler.

Öğretmenlerimize emekler için teşekkür ediyoruz.

16-01-202316-01-202316-01-202316-01-202316-01-202316-01-2023