LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ YAPTIK!

Her yıl 2-8 Kasım tarihleri, lösemili çocuklara destek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Lösemili Çocuklar Haftası" olarak kutlanıyor. Bu yıl da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), löseminin tedavi edilebilen bir hastalık olduğuna dikkat çekmek ve toplumda bilinç oluşturmak adına, löseminin sembol rengi olan turuncu ile farkındalık yaratmayı hedefliyor.

09.11.2023 131

Okul olarak LÖSEV'in bu hareketine destek vermek amacıyla hemde evlatlarımızın mücadelesine katkı sağlamak için turuncu kıyafet giyinip okulumuzda  turuncu kalp oluşturduk.

Ayrıca Okulumuzun Müdürü Erkan Ulaşır ve Biyoloji öğretmeni Tuba Özdemir  öğrencilerimize kısa bir sunum yaptılar.

Lösemili çocuklara destek olmanın önemi ve  löseminin tedavi edilebilir olduğu gerçeğini vurgulayarak etkinlik tamamlandı.

Emegi geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

09-11-202309-11-202309-11-2023