Sağlıklı Beslenme Ve Obezite ile Mücadele Konulu Seminerimiz

Okulumuzda, Okul Sağlığı Çalışmaları Kapsamında "SAĞLIKLI BESLENME VE OBEZİTE İLE MÜCADELE" Konulu Seminer Düzenlendi.

18.12.2019 357

Okulumuz Hemşiresi Hasan TURAL tarafından organize edilen seminerde Vezirköprü Devlet Hastanesi Diyetisyeni Özge ARSLAN gençlerde sağlıklı beslenme konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar, besinler, diyet ve çağımızın en önemli sorunlarında biri olan obezite konularında öğrencilerimize bilgiler verdi. Öğrenciler tarafından ilgi ile dinlenen seminerde öğrencilerimiz sağlıklı beslenme ve diyet konularında merak ettiklerini uzmanına sorarak öğrendiler.
Okul Müdürümüz Erkan ULAŞIR seminerin çok faydalı geçtiğini öğrencilerimizin bu tür önemli konularda uzmanlar tarafından bilgilendirilmelerinin gelecek yaşamlarında daha bilinçli olmalarını sağlayacağını ve bu şekilde seminerlerin öğrencilere ve velilerimize yönelik devam edeceğini bildirdi.
Okulumuz adına seminerde emeği geçenlere, Vezirköprü Devlet Hastanesi Yönetimine ve Diyetisyen Özge ARSLAN'a teşekkür ediyoruz.

18-12-201918-12-201918-12-201918-12-201918-12-201918-12-2019