OKULUMUZ

OKULUMUZ "E-Twinning Okulu" OLDU

15.01.2024 144

İşbirlikçi, proje tabanlı öğrenmeyi çevrimiçi olarak sağlayan eTwinning Avrupa okul ortaklığı ağı, 2018 yılından itibaren eTwinning okulu uygulamasını başlattı. Portal üzerinden belirlenen kriterleri sağlayan okullar ilk aşamada eTwinning okuluna aday gösteriliyor. Daha sonra yine portal üzerinden açılan başvuru kılavuzunu dolduran okullar ise değerlendirmeye alınıyor.

eTwinning okulu olarak seçilen  okullar ;

-Paylaşımlı Liderlik

-İş Birliği

-Değişim Öncüsü Olarak Öğrenciler

-Diğer Okullar için Model Olma

-Kapsayıcı ve Yenilikçi Öğrenme Kurumları

kriterlerine uygun oldukları için ''eTwinning Okulu'' ünvanına layık görüldü. Okulumuzda 2023-2024 yılında bu kriterlere göre E-Twinning okulu oldu.

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi olarak Okulumuzun bu başarısına emeği olan  yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz.

15-01-2024